Har i en spik

Min syster älskar att leka med håret, du kan slå henne och kamma och styra henne. Samtidigt är hon verkligen involverad, att om jag behöver allt för att se vackert ut, kan jag göra en flät ett tiotal gånger, sätta hårbågar på dem eller klämma fast dem. Jag vill verkligen ha skolarbete och komma till dem. Hennes enda roll, dock är prinsessorna av fågelskrämmor roligt och hon behövde en perfekt frisyr och klänning. I antal av antal tog mamma in sina lilla flätor med band som fästs på dem. Efter en stund sade den vackra elvaåringen nej nej, och inte en gång till. Jag kommer se snyggare ut i hanterat hår .... så det började. Tidpunkten för överklockning också deras modellering. Hon såg aristokratisk ut som en bra prinsessa. Och som det händer med prinsessor, ändrade hon sig ganska snabbt. Det var inte mer än två timmar sedan starten av skådespelet. Plötsligt ... helt förändrade konceptet och i sitt tal var det ett ögonblick mer så "nej, jag tycker inte om det, jag kommer inte ihåg någonting i en prinsessa, högst hennes kvinnas hustru." Hon frågade sig en ny frisyr, staplat hår i byggandet av en fylld coca. För att hon, som hon sa tidigare, nu övar att kombinera hennes hår och den här gången var det också snabbt. Hennes mamma från någon sida av mig på den andra och i tjugo ögonblick kunde.