Modellering av vagigt har

Min kusin älskar att leka med hår, du kan vanligtvis klappa henne, kamma dem dessutom. Hon absorberas verkligen, att för att få allt att se perfekt, kan hon ordna en flätad sex gånger, i någon tid dressar hårbågar på den eller sätter in en manschett. Han gillar mest skolföreställningar och slutar med dem. Men hennes skapelse av drottningen av Screams var trevlig och jag skulle vilja ha en perfekt frisyr och klänning. I början vred min mamma om ett dussin flätor med bågar. Senare sade den här vackra elva åringen nej nej, och ibland inte. Jag skulle bättre vänta i lockigt hår ... och det började. En halvtimme förvaltning medan de lägger dem. Hon såg vacker ut som en viktig prinsessa. Men hur bor hon hos aristokraterna, hon ändrade sig tillräckligt snabbt. Det betyder inte att det bara har gått två timmar sedan början av förberedelserna för spektret. Oväntat ... helt förändrade utsikten, och i hennes stil var det en stund mer så "nej, jag gillar inte, jag påminner inte någonting om drottningen, som är hennes underordnad". Hon frågade sig en ny frisyr, staplat hår i den lösa kokhuden. Naturligtvis, som jag skrev ovan, har vi nu en incheckning som ställer hennes hår så att vi gick tillsammans snabbt. Hennes mamma, å ena sidan, från en annan sida och kunde vara på ett par minuter.

Kolla erbjudandet om hårklipp