Perfektionism i psykologi

Jag är en särskilt svår klient. Förberedelserna jag gjorde och publikationen om det höga arbetet i företaget gjorde mig mycket krävande. Inte bara för anställda och kvinnor från min omgivning, men kanske för alla i domstol. Jag har lärt mig att vara en perfektionist, men jag behöver det från de verktyg jag använder - perfektionism.

Grundandet av företaget samlades med många rädslor och en exceptionell investering, varför jag valde mycket väl mina kollegor, platsen och verktygen jag behövde i min praktik. När en kollega rekommenderade ett program för företaget läste jag mycket om honom, och sedan ville han prova det. & Nbsp; För att testa produkten nedladdade jag programmet & nbsp; cdn xl-demo från tillverkarens kort. Jag blev mycket förvånad. & Nbsp; Det visade sig vara det aktuella föremålet jag letade efter. Programmet uppfyllde alla mina förväntningar. Jag kunde inte vänta med att se hur mina anställda och jag började arbeta för att växa företaget och erövra marknaden.Jag agerar inte rashly. Den stora marknaden är de saker som föds för att anpassas till lokala behov, och till och med sys "till gränsen", men efter en tid avslöjs det att det bara var en illusion. Det betyder i sista hand inte det. Avgång från kontraktet är vanligtvis ett problem. Det är därför den fria versionen av cdn xl demo-programmet är en speciell sak. Det hjälper mycket med att fatta beslut. Du kan lugnt, utan tidstryck, tänka på det, så det har förmodligen det sista jag behöver. Jag värdesätter producenter och säljare som ger sådana lösningar. Jag är övertygad om att han bekräftar detsamma om deras säkerhet.Alla vill ha ett välkänt företag för det kända företaget också när den snabbaste utvecklingen. Att du ofta måste vänta på resultat under lång tid. Men välja rätt verktyg eller program - mycket i dagens verk.